Bouwbedrijf in Breda

Wilt u een bouwbedrijf inschakelen voor uw project in Breda of omgeving? Bij Cloïn Totaalbouw in Dongen helpen we u graag verder. Voor zowel utiliteits- als woningbouw realiseren wij allerlei soorten bouwplannen. Uw droom is ons project.

Een ervaren bouwbedrijf inschakelen voor uw project in regio Breda

Ons familiebedrijf is al jarenlang actief in de bouw. We werken uitsluitend met gekwalificeerde onderaannemers en leveranciers. Hierdoor houden we de lijnen kort en staat degelijkheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Op deze manier gaat ons bouwbedrijf voor uw project in regio Breda te werk:

  1. U levert allereerst uw bouwplannen in concept bij ons aan. Dit kan via een van de architecten waarmee we regelmatig samenwerken, of via uw eigen architect.
  2. Hierna maken we een begroting die we met u doorspreken.
  3. U geeft aan ons door of u aanpassingen wilt doen, waarna we deze doorvoeren en een nieuwe begroting voor u samenstellen.
  4. Gaat u akkoord? Dan maken we een planning voor de bouw!

Met een goed gevoel uw bouwproject uit handen geven

Wij vinden het belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij uw aannemer. Daarom staat ons bouwbedrijf nabij Breda en Tilburg altijd voor u klaar, niet alleen tijdens de reguliere ‘kantoortijden’, maar ook ’s avonds en in het weekend. Onder andere hierdoor worden wij heel goed beoordeeld door onze eerdere opdrachtgevers. Een aantal reviews:

  • ‘’Top aannemer! Doet wat hij belooft en heeft voor ons een super huis neergezet. Goede mensen, goede materialen. Alles is goed gegaan en ook binnen budget gebleven.’’ – Familie de Bruijne
  • ‘’Cloïn Totaalbouw is een trouwe partner die altijd klaarstaat als het nodig is, meedenkt en vakkundig werk aflevert.’’ – Familie Wezenbeek
  • ‘’Met het bouwen van ons tuinhuis is uitstekend meegedacht over mogelijkheden en alle adviezen waren fijn. Dingen in het werk nog aanpassen, was geen probleem en zelfs eerder klaar dan verwacht. Wij zijn dik tevreden.’’ – Mevrouw Lenderink

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ons bouwbedrijf nabij Breda werkt uw ideeën uit en verzorgt het gehele traject. Wilt u de mogelijkheden en onze diensten eens met ons bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 162 220 567 of een e-mail te sturen naar info@clointotaalbouw.nl.