Alles over Cloin Totaal Bouw

Wie zijn wij en wat wij doen.

Aannemingsbedrijf Cloin Totaal Bouw is een ervaren en groeiende onderneming die zich al geruime tijd profileert op het gebied van woning- en utiliteitsbouw.

4Kwaliteit, veiligheid en ‘afspraak is afspraak’ zijn binnen onze onderneming belangrijke begrippen.

Wij zijn dagelijks bezig om op een goede en verzorgde manier diverse bouwprojecten te realiseren. Dit wordt door onze opdrachtgevers in de zowel zakelijke als particuliere sector opgemerkt en gewaardeerd. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring opgedaan in het bedienen van onze klanten met de daarbij behorende uiteenlopende werkzaamheden.

Bij Cloin Totaalbouw wordt elke aanvraag en/of opdracht serieus genomen. Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen, het realiseren van een aan- of opbouw aan uw woonhuis of het realiseren van een complete nieuwbouwwoning. Voor al uw plannen bent u bij Cloin Totaalbouw op het juiste adres. Als product van onze jarenlange ervaring in de diverse facetten van de bouwwereld zijn wij uitgegroeid tot een zeer complete en solide onderneming waar al uw bouwplannen op een goede en betrouwbare wijze ten uitvoer worden gebracht. Kijkt u gerust eens naar de foto,s van onze gerealiseerde werken.

Dagelijkse begrippen

Kernwaarden.

Kwaliteit, duurzaam, veiligheid en ‘afspraak is afspraak’ zijn binnen onze onderneming belangrijke begrippen.

Kwaliteit

Duurzaam

Veiligheid

Afspraken

Internationale ervaring

Waarom Cloin Totaal Bouw.

Cloin Totaal Bouw is al geruime tijd actief in de woning- en utiliteitsbouw.

CTB wordt in de basis gevormd door een vader en zoon duo. Rien en Jordy Cloin. In deze basis ligt ruim 35 jaar ervaring in de Burgerlijke en utiliteit bouw. Door te werken met uitsluitend gekwalificeerde onderaannemers en leveranciers houden wij de lijnen kort en staat degelijkheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Begrippen als kwaliteit, ‘afspraak is afspraak’ en vertrouwen zijn binnen onze onderneming vanzelfsprekend.

Ons enthousiaste team is dagelijks bezig om op een goede en verzorgde manier de bouw-projecten te realiseren. Dit wordt door onze opdrachtgevers in zowel de zakelijke als de particuliere sector opgemerkt en gewaardeerd.

Door een intensieve samenwerking met diverse architecten en constructeurs zijn wij in staat uw ideeën op papier uit te werken en het traject ten behoeve van de bouwvergunning met de daarbij behorende stukken te verzorgen.

Bent u van plan om aan een kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar bedrijf uw opdracht voor uw nieuwbouw-, verbouw- of onderhoudsproject te verstrekken, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wat vertellen ze over Cloin Totaal Bouw!

Testimonials.