Wij vieren ons tienjarig bestaan!

De tijd vliegt, want wij bestaan alweer 12,5 jaar! En daar zijn we ontzettend trots op. Het afgelopen decennium hebben we veel prachtige projecten afgerond en veel mensen blij gemaakt. Daar doen we het natuurlijk allemaal voor! De prestaties waar we nog meer trots op zijn? Dat zijn er nogal wat!

  • Wat begon als familiebedrijfje, is uitgegroeid tot een bedrijf van negen personen. En we blijven doorgroeien!
  • 100% van onze klanten heeft een zeer goede ervaring met ons bedrijf.
  • We verrichtten werkzaamheden in het tv-programma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’.
  • We hebben fijne samenwerkingen met andere bedrijven, zoals architecten. Alles voor de beste resultaten voor de klant.
  • Ons onderscheidend vermogen in de exclusieve woningmarkt is dat we álles uit handen nemen. En hierin blijven we ons ontwikkelen. Zo komen we onze klanten altijd tegemoet met vernieuwende ideeën.

Om dit allemaal te vieren, hebben we een nieuw logo en een compleet nieuwe huisstijl gelanceerd. Cloïn Totaalbouw in een spiksplinternieuw jasje dus! Ook onze slogan ‘jouw droom, ons project’ is nieuw, en 100% passend bij onze visie.


Meer over ons

Wij zijn dagelijks bezig om op een goede en verzorgde manier diverse bouwprojecten te realiseren. Dit wordt door onze opdrachtgevers in de zowel zakelijke als particuliere sector opgemerkt en gewaardeerd. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring opgedaan in het bedienen van onze klanten met de daarbij behorende uiteenlopende werkzaamheden.

Bij Cloïn Totaalbouw wordt elke aanvraag en/of opdracht serieus genomen. Of het nu gaat om het vervangen van kozijnen, het realiseren van een aan- of opbouw aan uw woonhuis of het realiseren van een complete nieuwbouwwoning. Voor al uw plannen bent u bij ons Totaalbouw op het juiste adres. Als product van onze jarenlange ervaring in de diverse facetten van de bouwwereld zijn wij uitgegroeid tot een zeer complete en solide onderneming waar al uw bouwplannen op een goede en betrouwbare wijze ten uitvoer worden gebracht. Kijkt u gerust eens naar de foto’s van onze gerealiseerde werken.

Missie, visie en beleid

Wij zijn al geruime tijd actief in de woning- en utiliteitsbouw.

CTB wordt in de basis gevormd door een vader- en zoonduo. Rien en Jordy Cloïn. In deze basis ligt ruim 35 jaar ervaring in de burgerlijke- en utiliteitsbouw. Door te werken met uitsluitend gekwalificeerde onderaannemers en leveranciers houden wij de lijnen kort en staat degelijkheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Afspraak = afspraak

Begrippen als kwaliteit, ‘afspraak is afspraak’ en vertrouwen zijn binnen onze onderneming vanzelfsprekend.

Ons enthousiaste team is dagelijks bezig om op een goede en verzorgde manier bouwprojecten te realiseren. Dit wordt door onze opdrachtgevers in zowel de zakelijke als de particuliere sector opgemerkt en gewaardeerd.

Samenwerking

Door een intensieve samenwerking met diverse architecten en constructeurs zijn wij in staat uw ideeën op papier uit te werken en het traject ten behoeve van de bouwvergunning met de daarbij behorende stukken te verzorgen.

Bent u van plan om aan een kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar bedrijf uw opdracht voor uw nieuwbouw-, verbouw- of onderhoudsproject te verstrekken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bouwplannen

Door de jarenlange ervaring in het gehele bouwproces, kunt u bij Cloïn Totaalbouw terecht voor uw vragen en woonwensen.

Verbouwing en onderhoud

Naast diverse nieuwbouw, bieden wij een uitgebreide dienstverlening op het gebied van verbouw, onderhoud en renovatie.

Woningbouw

Onze expertise woningbouw is gericht op alle soorten woningbouw en projectontwikkeling. Hierdoor begeleiden we u probleemloos.

Utiliteitsbouw

Duurzaamheid, representatief en gebruiksvriendelijkheid. Dit zijn typerende kenmerken bij ons. Met onze jarenlange bouwkundige ervaring in de utiliteitsbouw staan wij klaar voor alle innovatieve oplossingen binnen een project.