Wij zijn gespecialiseerd in de woningbouw in regio Dongen, Breda en Tilburg. Hierbij richten we ons op allerlei soorten (exclusieve) woningbouw. Door onze jarenlange ervaring, begeleiden we u probleemloos en weten we hoe belangrijk het is om altijd klaar te staan voor u. Bij noodgevallen staan wij daarom ook ’s avonds of in het weekend voor u klaar.

Woningbouw op maat

Van vrijstaande villa, 4-onder-1-kap tot complete woontoren: wij maken het mogelijk. Met veel aandacht voor architectuur via één van onze vooraanstaande architecten, realiseert Cloïn Totaalbouw hoogwaardig maatwerk. Met het oog op wooncomfort en een goede prijs-kwaliteitverhouding, bieden we u een stevig fundament voor elk droomhuis. Uw wensen en ideeën staan hierbij altijd voorop. Onze aannemer werkt vanuit een totaaloplossing, waarin heldere afspraken en persoonlijk contact centraal staan.

Onze basis is een sterk bouwteam

Wij houden alle ontwikkelingen op woongebied en woningbouw nauwlettend in de gaten. Onze keuzes en adviezen baseren wij dan ook altijd op de laatste inzichten. Bovendien werken we samen met een bouwteam van architecten, installateurs en onderaannemers. Voor ieder project wordt het juiste team samengesteld, volledig afgestemd op uw behoefte.

Uw belangen staan centraal

We hechten veel waarde aan een prettige en langdurige samenwerking met u als opdrachtgever voor woningbouw in Dongen of omgeving. Persoonlijk contact staat bij ons daarom centraal. Gedurende het gehele proces bent u verzekerd van individuele begeleiding en één vast aanspreekpunt. Dat werkt wel zo prettig.

We maken gebruik van duurzame materialen

Bij zowel de woningbouw als  de utiliteitsbouw in regio Dongen, Breda en Tilburg, maken we gebruik van moderne en duurzame materialen. Hiermee garanderen we u een hoogwaardige afwerking en een aangenaam leefklimaat. Niet alleen nu, maar zeker ook in de toekomst.

Bespreek de mogelijkheden van woningbouw met ons

Heldere communicatie en duidelijke afspraken, dat is waar ons bedrijf voor staat. Lang na de oplevering zijn wij daarom aanspreekbaar op de kwaliteit van het geleverde werk. Wij dragen zorg voor een vakkundige nacontrole, waarbij uitgebreide onderhouds- en beheermogelijkheden naar wens worden uitgevoerd. Wilt u de mogelijkheden van woningbouw in regio Dongen eens met ons bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 162 220 567 of een e-mail te sturen naar info@clointotaalbouw.nl.

engineers

gratis adviesgesprek aanvragen?

Door de jaren lange ervaring in het gehele bouw proces, kunt u bij Cloin Totaalbouw terecht voor uw vragen en woon wensen.

Aanvragen

woningbouw

Onze expertise woningbouw is gericht op alle soorten woningbouw en projectontwikkeling. Hierdoor kunnen wij u probleemloos begeleiden.

meer info

utiliteitsbouw

Duurzaamheid, representatief en gebruiksvriendelijkheid. Dit zijn typerende kenmerken bij Cloin Totaal Bouw.

meer info
verbouwing icon

Verbouwing

Het grootste voordeel om een huis te laten bouwen? Wij voeren al uw persoonlijke woonwensen uit!

meer info