utiliteitsbouw

Wilt u ons inschakelen voor de utiliteitsbouw in regio Dongen, Breda en Tilburg? Dan staan wij voor u klaar met een duurzame, representatieve en gebruiksvriendelijke aanpak. Cloïn Totaalbouw heeft jarenlange bouwkundige ervaring in de utiliteitsbouw én woningbouw. Wij houden bovendien alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, waardoor wij u innovatieve oplossingen aanbieden binnen elk project.

Een verscheidenheid aan utiliteitsbouw

Allerlei soorten utiliteitsbouw realiseert ons team uit Dongen graag voor u. Of het nu gaat om een bedrijfsverzamelgebouw, een winkelpand, een logistiek complex of een kantoorgebouw. Dankzij jarenlange ervaring in de utiliteitsbouw én woningbouw, voldoen wij aan uw meest specifieke wensen. Bovendien garanderen wij een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Grootschalige bouw

Onder grootschalige utiliteitsbouw wordt onder andere verstaan: grote logistieke complexen zoals een bedrijfshal. Wij kunnen in relatief korte tijd een grootschalige volumebouw realiseren. Dit dankzij onze kennis en samenwerking met diverse architecten en andere specialisten in ons bouwteam.

Duurzame materialen

Met de realisatie van welke soort utiliteitsbouw dan ook, wordt elk individueel maatwerk afgestemd op uw wensen en budget. Daarbij kijken wij ten alle tijden naar de duurzaamheid in de toekomst. Daarom kiezen wij voor duurzame, onderhoudsarme materialen, die zich op termijn terugbetalen in de vorm van lagere onderhoudskosten.

Korte lijnen

Persoonlijk contact is cruciaal voor de kwaliteit van onze projecten. Korte lijnen met opdrachtgevers en partners dragen bij aan de hoge mate van efficiency binnen onze projecten. Snel schakelen – zelfs ’s avonds en in het weekend – betekent tijdbesparing, en brengt dynamiek in het bouwproces.

Unieke garantie

Cloïn Totaalbouw staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking in zowel de utiliteitsbouw als woningbouw in Dongen en omgeving. Lang na de oplevering zijn wij daarom aanspreekbaar op de kwaliteit van het geleverde werk. Wij dragen zorg voor een vakkundige nacontrole. Daarbij zijn uitgebreide onderhouds- en beheermogelijkheden vaak een wens van onze opdrachtgevers.

Samen zetten we uw project in gang

Voor de realisatie van projecten binnen de utiliteitsbouw of woningbouw, werken wij samen met een bouwteam van vertrouwde partners. Een door u gewenst ontwerp komt tot stand in gezamenlijk overleg. Wilt u de mogelijkheden alvast met ons bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 162 220 567 of een e-mail te sturen naar info@clointotaalbouw.nl.

engineers

gratis adviesgesprek aanvragen?

Door de jaren lange ervaring in het gehele bouw proces, kunt u bij Cloin Totaalbouw terecht voor uw vragen en woon wensen.

Aanvragen

woningbouw

Onze expertise woningbouw is gericht op alle soorten woningbouw en projectontwikkeling. Hierdoor kunnen wij u probleemloos begeleiden.

meer info

utiliteitsbouw

Duurzaamheid, representatief en gebruiksvriendelijkheid. Dit zijn typerende kenmerken bij Cloin Totaal Bouw.

meer info
verbouwing icon

Verbouwing

Het grootste voordeel om een huis te laten bouwen? Wij voeren al uw persoonlijke woonwensen uit!

meer info