Nieuwbouw in regio Tilburg

Wilt u een aannemersbedrijf inschakelen voor nieuwbouw in regio Tilburg of Dongen? Dan helpen we u bij Cloïn Totaalbouw verder. Wij werken samen met een team van professionals, onder leiding van een ervaren aannemer. Wij focussen ons op zowel (exclusieve) woning- als utiliteitsbouw. Uw wensen staan hierbij altijd centraal.

Hoe wij nieuwbouw in Tilburg, Dongen of omgeving aanpakken

Op deze manier starten we aan uw project voor nieuwbouw in Tilburg, Dongen of omgeving:

  1. U levert het bouwplan bij ons aan. Dit bouwplan kunt u uitbesteden bij een van de architecten waarmee wij samenwerken, maar natuurlijk kunt u ook een andere partij inschakelen.
  2. Aan de hand van het aangeleverde plan, maken we een begroting die we u toesturen en met u bespreken. Hiervoor nemen we de tijd, zodat u alles duidelijk is.
  3. Eventuele aanpassingen worden doorgevoerd en opnieuw met u besproken.
  4. Gaat u akkoord? Dan maken we een planning voor het project.
Luxe 2 onder 1 kap Dongen

Een familiebedrijf met ervaring

Cloïn Totaalbouw is een familiebedrijf en dat merkt u in betrokkenheid, persoonlijk contact en constante bereikbaarheid. Een nieuwbouwproject starten, is natuurlijk een grote stap en daarin maken we u alles zo gemakkelijk mogelijk. Onze jarenlange ervaring in de utiliteits- en woningbouw zorgt ervoor dat we direct kunnen inspelen op uw behoefte.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u in het bezit van een bouwplan en wilt u weten wat de nieuwbouw in regio Dongen en Tilburg gaat kosten? Vraag dan een offerte aan bij ons bedrijf. Heeft u andere vragen? Bel dan naar +31 (0) 162 220 567 of stuur ons een e-mail via info@clointotaalbouw.nl.