Aannemer in regio Tilburg

Onze vakkundige en ervaren aannemer uit Dongen, nabij Tilburg, maakt van uw droom werkelijkheid. Cloïn Totaalbouw is voornamelijk actief in de exclusieve utiliteits- en woningbouw. Heeft u al een architect ingeschakeld die een bouwplan in concept voor u heeft gemaakt? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte bij ons aan!

Onze aannemer gaat aan de slag met uw project in Tilburg of omgeving

Ons bouwbedrijf doet alles voor u en heeft korte lijnen met leveranciers en onderaannemers. Hierdoor schakelen we snel en is vrijwel alles mogelijk. We werken regelmatig samen met een aantal vakkundige architecten die u in kunt schakelen om een bouwplan in concept te maken. Natuurlijk is de keuze geheel aan u en is het ook mogelijk om zelf een architect te zoeken. Wij maken na aanlevering van het bouwplan een concurrerende begroting voor u die we tot in detail met u bespreken. Laat ons weten of u aanpassingen wilt doen of dat u akkoord gaat. Dan gaat onze aannemer over tot het maken van een planning voor de bouw op uw locatie in regio Tilburg!

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Bent u benieuwd naar wat onze aannemer zoal heeft gerealiseerd in Tilburg en omgeving? Bekijk dan onze projecten en doe alvast inspiratie op voor uw nieuwbouwproject. Als u vragen heeft, horen wij dat natuurlijk graag. Bel ons op via +31 (0) 162 220 567 of stuur een e-mail naar info@clointotaalbouw.nl.

Luxe 2 onder 1 kap Dongen