Duurzame utiliteitsbouw

Duurzame utiliteitsbouw realiseren we bij Cloïn Totaalbouw graag voor u. Door te kiezen voor ons bedrijf in Dongen, tussen Breda en Tilburg in, kiest u voor duurzaamheid, exclusiviteit en gebruiksvriendelijkheid. Doordat wij al jarenlang actief zijn in de utiliteitsbouw, hebben wij altijd innovatieve oplossingen voor uw vragen.

Ga voor duurzame ideeën in de utiliteitsbouw

Wij werken samen met een team van professionals, onder leiding van een ervaren aannemer. Hierdoor worden uw dromen werkelijkheid in de vorm van duurzame utiliteitsbouw. We werken enkel met de beste materialen, leveranciers en onderaannemers voor het beste resultaat waar u nog jarenlang trots op bent. Maar hoe begint u nou eigenlijk een dergelijk project? Bij ons werkt dat als volgt:

  1. U schakelt een architect in die een bouwplan in concept voor u maakt.
  2. U levert het bouwplan bij ons aan, waarna wij een concurrerende begroting op maat maken.
  3. De begroting bespreken we tot in detail met u, waarna u eventuele aanpassingen aan ons doorgeeft.
  4. Gaat u akkoord? Dan maakt ons bouwbedrijf nabij Breda een planning voor de duurzame utiliteitsbouw!

Bel ons vandaag nog op

Wij staan voor u klaar bij eventuele vragen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 162 220 567 of een e-mail te sturen naar info@clointotaalbouw.nl. Of u uw project nu in Berkel-Enschot, Breda, Dongen, Tilburg of omgeving wilt realiseren, wij zijn zeer flexibel!