Duurzaamheid, representatief en gebruiksvriendelijkheid. Dit zijn typerende kenmerken bij Cloin TotaalBouw.

Met onze jarenlange bouwkundige ervaring in de utiliteitsbouw staan wij klaar voor alle innovatieve oplossingen binnen een project.

Verscheidenheid aan utiliteitsbouw

Cloin Totaal Bouw kan alle soorten utiliteitsbouw voor u realiseren. Of het nu gaat om een bedrijfsverzamelgebouw, een winkelpand, een logistiek complex of een kantoorgebouw. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van de meest diverse utiliteitsbouw, kunnen wij aan uw meest specifieke wensen voldoen. Cloin TotaalBouw garandeert een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Grootschalige utiliteitsbouw

Onder grootschalige utiliteitsbouw wordt o.a. verstaan, grote logistieke complexen zoals een bedrijfshal. Wij kunnen in relatief korte tijd een grootschalige volumebouw realiseren. Dit dankzij onze kennis en samenwerking met diverse specialisten in ons bouwteam.

Duurzame materialen

Met de realisatie van welke soort utiliteitsbouw dan ook, wordt elk individueel maatwerk afgestemd op uw wensen en budget. Daarbij kijken wij ten alle tijden naar de duurzaamheid in de toekomst. Daarom kiezen wij voor duurzame, onderhoudsarme materialen, die zich op termijn terugbetalen in de vorm van lagere onderhoudskosten.

Korte lijnen

Een goed persoonlijk contact is cruciaal voor de kwaliteit van onze projecten. Korte lijnen met opdrachtgevers en partners dragen bij aan de hoge mate van efficiency binnen onze projecten. Snel schakelen betekent besparing van tijd en brengt dynamiek in het bouwproces.

Unieke garantie

Cloin TotaalBouw staat garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Lang na de oplevering zijn wij daarom aanspreekbaar op de kwaliteit van het geleverde werk. Wij dragen zorg voor een vakkundige na-contole. Daarbij zijn uitgebreide onderhouds- en beheermogelijkheden vaak een wens van onze klant.

Samenwerking vooraanstaande partners

Voor het realiseren van projecten binnen de utiliteitsbouw, werken wij samen met een vast bouwteam van vertrouwde partners en vooraanstaande architecten. Een door u gewenst ontwerp komt tot stand in gezamenlijk overleg.