Onze expertise woningbouw is gericht op alle soorten woningbouw en projectontwikkeling. Hierdoor kunnen wij u probleemloos begeleiden.

Maatwerk en persoonlijk contact

Van vrijstaande villa, 4 onder 1 kap tot complete woontoren. Met veel aandacht voor architectuur via 1 van onze vooraanstaande architecten realiseert Cloint TotaalBouw hoogwaardig maatwerk. Met het oog op wooncomfort en een goede prijs-kwaliteitverhouding, biedt Cloin TotaalBouw een stevig fundament voor elk droomhuis. Wij realiseren hoogwaardig maatwerk, dat volledig aan uw wensen en ideeën voldoet. Cloin Totaalbouw werkt vanuit een totaaloplossing, waarin heldere afspraken en persoonlijk contact centraal staan.

Professionele woningbouw

Cloin TotaalBouw houdt alle ontwikkelingen op woongebied nauwlettend in de gaten. Onze keuzes en adviezen baseren wij dan ook altijd op de laatste inzichten. Cloin TotaalBouw werkt samen met een bouwteam van architecten, installateurs en onderaannemers. Voor ieder project wordt het juiste team samengesteld, volledig afgestemd op uw behoefte.

Uw belangen centraal

Cloin TotaalBouw hecht veel waarde aan een prettige en langdurige samenwerking met zijn opdrachtgevers. Persoonlijk contact staat bij ons daarom centraal. Gedurende het gehele proces bent u verzekerd van individuele begeleiding en één vast aanspreekpunt.

Duurzame materialen

Cloin TotaalBouw maakt gebruik van degelijke, moderne en duurzame materialen en garandeert daarbij een hoogwaardige afwerking. Op deze wijze zorgen wij voor een aangenaam leefklimaat, nu en in de toekomst.

Betrouwbare partner

Cloin TotaalBouw staat voor heldere communicatie en duidelijke afsprake. Lang na de oplevering zijn wij daarom aanspreekbaar op de kwaliteit van het geleverde werk. Wij dragen zorg voor een vakkundige na-contole. Daarbij zijn uitgebreide onderhouds- en beheermogelijkheden vaak een wens van onze klant.